Tabung

Wednesday, September 15, 2010

Habis Koyak Pipi!!


yezzzaa! aik..macam Trek selebriti pulak! haha..

okeh! kali ni sekali lagi Seram Sunyi paparkan mengenai kejadian anjing menyerang manusia!! Sebelum ni Seram sunyi dah tunjuk mamat pecah muka kena baham dengan bulldog, kali ni pun same..ekstrem jugak la aku tengok..kena gigit semut api pun dah bisa ni kan pulak sampai terkoyak pipi..!

haa..sebelum terlupa..seram sunyi dah siapakan banner untuk link exchange! cuba korang semua tengok kat sidebar tu..lepas ni Seram Sunyi akan sediakan tempat untuk korang tinggal link pulak!

"Lu tolong gua, gua tolong Lu"









"nampak anjing pun aku dah lari"

2 comments:

  1. uiks...gila la..
    tapi teruk dr pada ni pun da pena tgk da.
    heee

    ReplyDelete

tabung 3

"Blogger Istimewa Pilihan Seram Sunyi!" Jom Terjah!!