Tabung

Friday, September 24, 2010

Penangan kerambit! (18SG)

Syukur kpada tuhan kerana seramsunyi masih lg dikunjungi oleh blogger2 dan reader2 yg laen dan sambutannya masih lagi memuaskan!

update post seramsunyi kali ini agak tinggi tahap "keekstreman"nyer,
seperti yg dijanjikan, post2 ekstrem seperti ini hanye akan disiarkn sekali sekala sahaje kerana atas pemintaan ramai..

ok! kali nie crew seram sunyi ak menhidangkn satu video!
tp, AMARAN! video ini mngandungi unsur yg tidak sesuai untuk kanak2 bawah umur dan ibu2 yg mngandung dan golongan sewaktu dgannye!

video kali ini adalah video rekod amatur bagi kejadian dimana seorang lelaki cina tlah dicederakan dgn senjata yg di namakan kerambit ! lelaki itu dikejarkan ke hospital dlm masih lagi berjawa dan cedera parah!
korang sume tau x ape itu kerambit??
klu x taw, meh nak tnjuk gmbar dulu,, hehe




dan ini pula adalah videonya!






("yg si tukang rekod tu relek je men2 teka-teka organ dalaman!!")

7 comments:

  1. Btol ke kne ngan kerambit@wali....? Ngan pisau pun hasilnya sama....

    ReplyDelete
  2. wooo! luar biasa dan menakutkan !

    ReplyDelete
  3. anonymous: kami hanye myampaikan berdasar maklumat yg diterima.hehe.. dan maklumat itu mngatakan ianya disebabkan kerambit..

    ReplyDelete
  4. aku ada 1 kerambit tu..
    tp x pnah makan org lg la.. huhu..

    ReplyDelete
  5. gila r...br ja jmpa kerambit ni kat 1 myat yg kena bunuh..huhuu...

    ReplyDelete
  6. macam mana la agaknya doktor nak buat 2....

    ReplyDelete

tabung 3

"Blogger Istimewa Pilihan Seram Sunyi!" Jom Terjah!!