Tabung

Wednesday, September 8, 2010

Budak Kecil Berperangai Syaitan Membunuh!!!

AMARAN!! 18SG!!
*Mangsa telah dikerat 2 + organ dalaman telah dikorek dan dikeluarkn!!!

Seorang budak perempuan yg hanya berumur 15 tahun, telah bertindak kejam. Beliau telah membunuh seeokr kucing dngan kejam. Kucing yg di bunuh telah di letakan di ats lantai yg telah siap dilukis dgn lambang pemujaan syaitan, semua gmbar2 ini kemudiannya di upload ke dlm akaun facebook nyer.
pecinta haiwan, sila kuatkn smngat!















13 comments:

  1. damn!!orang ke ni dow?asal mke die cam mke mmbe aku plak??hahahhaha..is it in malaysia?

    ReplyDelete
  2. nope..berita ni disahkan bukan dari Malaysia! haha

    ReplyDelete
  3. structure liver yang sungguh clear sekali.boleyh label dengan sepantas kilat! bgs utk lab praactical kami. nak btaw dean. suruh blog ni jadi source utk lab practical.kikiki

    ReplyDelete
  4. haha..bagus bagus! aku pun ingat nak promo kat uni2 yang ade medic! kompem laku! haha

    ReplyDelete
  5. ngok ngek syial bdk ni..
    durjana sungguh..huh!

    ReplyDelete
  6. ayaz: bdak nie ade masalah mental ckit! haaha

    ReplyDelete
  7. ni da bsr bunuh org plak budak bodo ni.

    ReplyDelete
  8. gila cantek dia dissect! utuh liver tu, siap dgn gallbladder.
    wowww

    ReplyDelete
  9. bpotensi jadi pembunuh..org gilax.

    ReplyDelete
  10. ada masalah emosi dan mental...

    ReplyDelete
  11. go to hell you little bitch!!

    ReplyDelete

tabung 3

"Blogger Istimewa Pilihan Seram Sunyi!" Jom Terjah!!