Tabung

Thursday, September 23, 2010

Lampu Hijau untuk jalan?? Anda pasti??

Ho liao! buat julung-julung kalinya, Seram Sunyi letak video di blog ni! Sebenarnya, idea untuk letak video dah lama dah ada..cuma gambar-gambar menarik banyak sangat diterima dan ingin dikongsi dengan korang semua...sampai tak sempat nak letak video..jadi syabas kepada Seram Sunyi sebab berjaya letak video untuk julung kalinya!! haha..tak malu puji blog sendiri! haha

Disebabkan oleh ini adalah first video yang kami nak letak kat sini, jadi kami dah ambik keputusan dengan seyakin dan confidentnya untuk tak letak video tahap "keseraman terlampau"..awal lagi..kami tak nak terkejutkan korang..takut lepas ni kalau Seram Sunyi letak video lagi, sorang pun tak nak tengok! haha..tapi kalau ada permintaan ramai untuk video-video tahap "keseraman terlampau", crew Seram Sunyi tanpa segan silunya akan hidangkan untuk korang!! apa macam??

ok! mengenai video ni..aku dah maklumkan..tak ada pecah-pecah, tak ada patah-patah, tak ada darah-darah..video ni cool je..mengenai satu kemalangan..Seram Sunyi namakan video ni..

"Lampu Hijau untuk jalan?? anda pasti??"

pergh..tajuk penuh persoalan!! haha..dari tajuk ni pun korang mesti dah boleh agak...kemalangan macam ni memang bahaya! Itu la terjadi kalau korang tak ikut lampu isyarat...aku tak kesah kalau korang tak nak ikut sangat lampu isyarat..tapi masalahnya, korang boleh sebabkan nyawa orang lain yang melayang! kalau nyawa ko je tak pe!..macam video ni..kesian rider motor tu jadi mangsa..cuba tengok dulu...





MELAYANG!! jadi, beringatlah kawan-kawan ku sekalian..berhati-hati di jalan raya..


"Putrajaya banyak gila lampu isyarat!"

7 comments:

  1. mak aih..berpusing2!!

    ReplyDelete
  2. giler sial..betul ke nie?

    ReplyDelete
  3. -joe-

    hahahaha...dasyat dowh..letak lagi video macam ni banyak2! aku suker!

    ReplyDelete
  4. aku sokong..ptrajaya mmg bnyk traffic light..

    ReplyDelete
  5. hahaha. gile babi nye melayang!

    ReplyDelete
  6. perghh..memang semart care dye excident..naseb x mati lg,still gerak2..hmm

    ReplyDelete

tabung 3

"Blogger Istimewa Pilihan Seram Sunyi!" Jom Terjah!!