Tabung

Monday, September 27, 2010

Top 10 Haircut! haha

Okayh! Seram Sunyi kembali lagi! tapi jangan risau..entry kali ni tak mempunyai elemen seram yang terlampau...setelah video kerambit, koleksi bijik mata dan gusti lampu, crew Seram Sunyi nak redakan sikit tahap kehangatan kat blog ni..haha..

sebelum tu..kepada blogger-blogger nuffnang sekalian..crew Seram Sunyi nak bertanyakan satu soalan..soalannya berbunyi :

Adakah earning nuffnang anda diupdate hari ni??

haha..soalan best punya..bukan apa, untuk make sure keadaan yang berlaku..sebab crew Seram Sunyi check, tak ada perubahan pun..jadi, kami nak tahulah korang pun sama ke, lain ke..kalau ada information, boleh la share share dengan kami..

berbalik pada entry kali ni..gambar yang kami terima dari saudari PIIPY HAP ni boleh tahan style! crew Seram Sunyi decide nak letak gambar ni setelah dicadangkan oleh saudari SHADA WENTZ untuk meredakan sikit tahap keseraman blog ni..sebab dia kate dia dah mula seram nak masuk blog ni! haha..crew Seram Sunyi namakan gambar ni..

"Rambut pacak ko style? Tengok ni dulu!"

amacam? kacak tak tajuk? haha..gambar style rambut kat bawah ni memang terbaik..kalau sesiapa berani buat macam ni jalan kat public, memang aku respek! jom layan..








"mana nak dapat haircut macam ni? kat Putrajaya ada??"

6 comments:

  1. ha ha.............. entri ni ja aku berani baca...... tanak scrolll bawah!!!!!!!!!!!!!!!!! NGERI!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. sweet!! hahahaha wujud jugak ek!

    ReplyDelete
  3. hahahaha funny lah ...:)



    follow ur blog,
    jgn lupa visit my blog pula ya .....:)
    btw, nice blog, i loike ~!
    http://linda-zizan.blogspot.com

    ReplyDelete

tabung 3

"Blogger Istimewa Pilihan Seram Sunyi!" Jom Terjah!!