Tabung

Tuesday, September 21, 2010

Manusia Pokok?


Okayh! Seram Sunyi kembali lagi untuk sesi malam...walaupun Seram Sunyi dah tukar policy content dan kurangkan entry gambar-gambar "seram memuncak", still ade lagi penunjung yang tak mampu untuk melawat blog ni..kecut perut katanya...tapi tak apa..terima kasih kami ucapkan kerana sudi singgah di blog ini..

balik kepada entry kali ni, Seram Sunyi terima beberapa keping gambar yang menarik dan unik...terima kasih kepada saudari Piipy Hap kerana berkongsi gambar dengan crew Seram Sunyi...kami namakan gambar-gambar ni...

"Manusia Pokok"

Crew Seram Sunyi pasti anda pernah dengar dan mungkin pernah tengok gambar-gambar ni..tapi bagi crew Seram Sunyi, ini baru kali pertama dapat tengok dengan jelas gambar-gambar ni..jujurnya aku sendiri tak pasti apa puncanya..tapi menurut pengetahuan, mereka ni jadi macam ni disebabkan penyakit ketuat..kalau salah, sila betulkan..

"walau apa sekalipun, mereka tetap manusia"

2 comments:

  1. Penyakit ini insyllah akan sembuh dengan bantuan produk RAJA PENAWAR ini.. raja penawar ini mampu menyembuh pelbagai penyakit kronik.. produk RAJA PENAWAR ini hanya la berunsurkan tumbuhan semulajadi dan selamat untuk dimakan..

    ReplyDelete

tabung 3

"Blogger Istimewa Pilihan Seram Sunyi!" Jom Terjah!!